Upptäck en värld av avkoppling på vårt spa och wellnesscenter

Välkommen till vårt spa och wellnesscenter, en oas av lugn och avkoppling mitt i vardagens stress och bekymmer. Här kan du lämna alla dina bekymmer bakom dig och fokusera på att vårda både din kropp och själ. Med vår fantastiska saunavärld och vårt breda utbud av behandlingar kan du skapa en balans mellan kropp och sinne.

En resa till saunavärlden

Vår saunavärld är en av våra mest populära attraktioner. Här kan du njuta av olika typer av bastubad och uppleva den renande effekten av värmen. Vi erbjuder traditionella finska bastur, ångbastu och infraröd bastu för att tillgodose alla våra gästers behov. Att spendera tid i bastun har många hälsofördelar, inklusive ökad blodcirkulation, rengöring av huden och lindring av muskelsmärta.

Vi har också skapat en avkopplande atmosfär i vår saunavärld, med dämpad belysning och lugn musik som hjälper dig att slappna av och komma bort från vardagens stress. Du kan också prova på olika basturitualer och uppleva den helande kraften av aromaterapi.

Behandlingar för kropp och själ

Vårt hälsocenter erbjuder ett brett utbud av behandlingar som syftar till att främja hälsa och välbefinnande. Våra erfarna terapeuter använder sig av olika tekniker och metoder för att skapa en skräddarsydd behandling som passar dina individuella behov.

En av våra mest populära behandlingar är massage, som kan hjälpa till att lindra stress, minska muskelspänningar och förbättra blodcirkulationen. Vi erbjuder olika typer av massage, inklusive klassisk svensk massage, djupvävnadsmassage och aromamassage.

Vi erbjuder också ansiktsbehandlingar som hjälper till att förbättra hudens hälsa och utseende. Våra terapeuter använder sig av naturliga produkter och avancerade tekniker för att rengöra, återfukta och föryngra huden.

Ytterligare faciliteter

Förutom vår saunavärld och vårt hälsocenter har vi också andra faciliteter som kan bidra till din totala avkoppling. Vi har en uppvärmd pool där du kan simma och koppla av, samt en relaxavdelning där du kan njuta av tystnad och lugn.

Vi erbjuder också olika typer av gruppträning och yoga, som kan hjälpa till att förbättra din fysiska kondition och stärka ditt sinne. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom olika övningar och tekniker för att hjälpa dig att uppnå dina hälsomål.

Besök oss idag

Kom och upplev vår saunavärld och vårt hälsocenter för en dag av total avkoppling och välbefinnande. Vårt vänliga och professionella team kommer att se till att du får en minnesvärd upplevelse och lämnar vårt spa och wellnesscenter med förnyad energi och harmoni.

Boka din behandling idag och ge dig själv den tid du förtjänar att ta hand om både din kropp och själ.