Unna dig en avkopplande dag på vårt spa och wellnesscenter

Är du i behov av en paus från vardagens stress och bara vill koppla av och njuta? Då är vårt spa och wellnesscenter den perfekta platsen för dig! Här kan du njuta av sköna spabehandlingar, avslappnande massage och ta del av vår underbara solterrass.

Solterrass med fantastisk utsikt

Vår solterrass är en oas där du kan njuta av solen samtidigt som du slappnar av och tar in den fantastiska utsikten över landskapet. Ta med en bok, sätt dig i en av våra bekväma solstolar och låt solens strålar värma dig. Här kan du verkligen känna hur stressen lämnar kroppen och du blir ett med naturen.

Spabehandlingar som ger dig ny energi

Vi erbjuder ett brett utbud av spabehandlingar som är skräddarsydda för att ge dig maximal avkoppling och välbefinnande. Våra professionella terapeuter tar hand om dig och ser till att du får en behandling som passar just dina behov.

Varför inte unna dig en ansiktsbehandling som ger din hud ny lyster och fräschör? Eller kanske en helkroppsskrubb som tar bort alla döda hudceller och gör din hud silkeslen? Oavsett vilken behandling du väljer kan du vara säker på att du kommer att lämna oss med en känsla av ny energi och välbefinnande.

Avslappnande massage för kropp och själ

En massage är inte bara avslappnande för kroppen, utan även för själen. Våra erfarna massörer använder olika massagetekniker för att lösa upp spänningar och ge dig en djup avslappning. Du kan välja mellan olika typer av massage, såsom klassisk svensk massage eller aromaterapi massage.

En massage kan även ha andra positiva effekter på din hälsa. Den kan förbättra blodcirkulationen, lindra muskelsmärtor och hjälpa till att minska stress. Så varför inte unna dig en massage och ge din kropp och själ en välförtjänt behandling?

Boka din avkopplande dag redan idag!

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt spa och wellnesscenter. Här kan du verkligen unna dig själv en dag av total avkoppling och välbefinnande. Ta med en vän eller kom själv, vi garanterar att du kommer att lämna oss med ny energi och ett leende på läpparna.

Kontakta oss idag för att boka din avkopplande dag på vårt spa och wellnesscenter. Vi ser fram emot att ta hand om dig!