Välkommen till Sundsvall – Hotell med Bar, Mötesfaciliteter och Pool

När du besöker Sundsvall och letar efter ett hotell som erbjuder både bekvämlighet och avkoppling, leta inte längre! Vårt hotell i Sundsvall är det perfekta valet för din vistelse, oavsett om du är på affärsresa eller semester.

Bar

Efter en lång dag med möten eller sightseeing kan du slappna av i vår mysiga bar. Här kan du njuta av en kall drink eller ett glas vin medan du minglar med andra gäster eller bara slappnar av på egen hand. Vår bar erbjuder ett brett utbud av drycker för att passa alla smaker, så du kan vara säker på att hitta något som du gillar.

Mötesfaciliteter

Om du besöker Sundsvall för affärsändamål har vi dig täckt med våra moderna mötesfaciliteter. Våra konferensrum är utrustade med all den teknik du behöver för att hålla effektiva möten, och vårt professionella team finns alltid till hands för att se till att allt går smidigt. Oavsett om du behöver ordna en mindre presentation eller en större konferens, kan vi skräddarsy en lösning som passar dina behov.

Pool

För de som vill koppla av och njuta av lite fritid har vi en härlig pool där du kan simma några längder eller helt enkelt flyta omkring och slappna av. Vår poolområde är designat för att skapa en lugn och avslappnad atmosfär, perfekt för att varva ner efter en hektisk dag. Oavsett om du föredrar att simma, sola eller bara koppla av vid poolen, är vår pool det perfekta stället att göra det.

Avslutande tankar

Vårt hotell i Sundsvall erbjuder allt du behöver för en bekväm och avkopplande vistelse, oavsett om du är här för affärer eller nöje. Med våra bekväma rum, moderna faciliteter och vänliga service kommer du garanterat att trivas hos oss. Så boka din vistelse idag och upplev allt vad Sundsvall har att erbjuda!