Aktivitet dygnet runt

Kongresser och framförallt event är inte förpliktigade till att enbart vara aktiva under dygnets ljusa timmar. Event och kongresser är nu mer lika vanligt nattetid. Flera aktiviteter som är aktiva nattetid numera är smslån. Du kan idag ansöka om ett smslån med utbetalning dygnet runt. Det är ganska unikt att kunna ta ett lån med utbetalning natt när personal och banktjänstemän inte är på sin arbetsplats.

Men är det bara positivt med denna trend? Det flesta skulle svara ja på den frågan och särskilt som det handlar om transaktioner nattetid. Det är vi inte vana vid och det uppfattas som en lyx att kunna ansöka om lån och få utbetalning på natten. Finns det negativa effekter med detta då?

Man kan ju tänka att detta generera onödig konsumtion eller riksfyllda lån om det tas nattetid och självklart hanterar vi människor ansvar olika. Man kan tänka för den som befinner sig utomlands eller på semester i USA tycker att det är fantastiskt att kunna ansöka om lån och även få lånet utbetalt under natten och detta måste vägas in i helheten.

Troligen är detta en trend vi kommer att få se allt mer och kanske kommer vi kunna få leveranser nattetid längre fram eftersom att många av oss ställer om dygnet och jobbar flexibelt nattetid och inte bara under dygnets ljusa timmar.

Ekonomi