Bo förstklassigt under konferens i Stockholm

Clarion Hotel Sign Stockholm
Clarion Hotel Sign Stockholm

Stockholm är en underbar stad att både besöka, bo och konferera och självklart finns det utmärkta hotell att bo på för den som är i staden av affärsmässiga själ eller som är på konferens. Även om man bor och arbetar i Stockholm och företaget ska ordna en konferens är det värt att stanna en natt på något av dessa underbara hotell.

Oavsett om du letar efter mindre eller stora eventlokaler så erbjuder Stockholm massa olika bra alternativ. Du hittar även massa konferensanläggningar där du kan både ha er konferens, bo över på natten och hyra en festvåning i Stockholm.

Att bo kvar på konferenshotellet när man är på konferens ger både lite extra tid att mingla med kollegorna och det är små stunder som man ibland glömmer bort under de vanliga arbetsdagarna eller helt enkelt inte har tid med. Dessutom har de flesta hotellet fantastiska avkopplingsmöjligheter som spa, relax och erbjuder allt som ofta massage och behandlingar till bra pris.

Att få sova ut och vakna med utsikten över Stockholm och norra bantorget vilket man gör på Clarion Hotel Sign och Berns är något extra och sen smyga iväg och äta en god hotellfrukost är pricken över i och en perfekt början på en fortsatt konferensdag.

Konferenshotell av toppklass med närhet till allt

Att bo centralt i Stockholm under en konferens är väldigt trevligt på alla sätt och vis, med närhet till allt kan välja att bo på Sheraton Stockholm Hotel med närhet till Slussen och Gamla stan och med underbar vy mot stadshuset.

För den som vill ha det lite lugnare omkring sig nattetid kan Clarion Hotel Amaranten vara ett bra alternativ, dessutom ligger här restaurang Kitchen & Table Kungsholmen, menyer gjorda av stjärnkocken Marcus Samuelsson. Även om man äter middag på hotellet för det gör det enkelt att samla alla har man gott om tid efteråt att ge sig ut och prova på Stockholms nattliv eller genomföra en konferensaktivitet.

Spökvandringar i gamla stan eller kanske bowling? Det finns mängder att välja bland.

Stockholm är en komplett stad för möten och konferenser, vi kan garantera att ni kommer hitta något som passar er väl – Vill du ha tips på aktiviteter som händer i Stockholm så kolla in denna sida: https://www.visitstockholm.se/event/