Bröllop alà “Sheraton”!

Alltså ska man prata om bröllop Stockholm så är det bara Sheraton som gäller! Ett exklusivt hotell stockholm som slår alla andra med hästlängder! Med ett läge mitt i hjärtat av Stockholm är Sheraton perfekt beläget för de som vill samla släkt och vänner på ett och samma ställe för ett oförglömligt bröllop.

Till hotellet är det lätt att ta sig vare sig man kommer från Stockholm, olika delar av Sverige eller om ni planerar ett internationellt bröllop med gäster från hela klotet.

Hos Sheraton har ni och era gäster nära till allt och man ordnar allt från middags- och festlokal till frukost och boende – allt på ett ställe! Vare sig ni planerar ett litet intimt bröllop med nära och kära, en traditionell bröllopsfrukost eller en stor bankett så har de lokalerna, erfarenheten och servicen för att kunna se till att ni får en oförglömlig dag.

Man har dessutom en rad duktiga kockar som hjälper till med expertråd och idéer för att ta fram menyer som passar just ert unika bröllop. Ett hotell mitt i Stockholm som även kan kallas för hotell gamla stan! Ta och besök hotellet för att skaffa dig första hands information. Du kan bestämma dig senare om du vill gifta dig eller ej!  😉