Ta in på ett Hotell

Men inte vilket hotell som helst! Genom Care of Hotels har man tillgång till åtta fantastiska, helt magnifika hotell som man kan tänka sig. Ta till exempel KUSIN SWAY, ett flytande hotell med fyra hytter på vardera en dubbel säng.

Det här är en upplevelse bortom fantasin, även för en finsmakare innebär detta en oförglömlig erfarenhet. Vill man komma till ett slott så kan man göra det med. Det finns nämligen ett hotell vid namn Häringe Palace. Detta underbara hotell har allt man kan önska sig om man vill få det bästa i livet, go mat, goa drinkar och all det goda man kan komma på. Om du är av den romantiska typen så måste jag föreslå Krägga Mansion, en herrgård från 1800-talet med allt vad det innebär!

Eller kanske är du ute efter en inspirerande plats för konferens, ett hotell med helt andra villkor. Då har du Tammsvik Mansion som är unik på att erbjuda sina gäster på det extra ordinära. Vad sägs om en äkta militär hinderbana som motivation för dina konferensdeltagare! det låter otroligt men det är faktiskt ett fantastiskt sätt och få folk att bli kreativa. Tänker du något mer privat men samtidigt mycket nice så finns det alternativet också, ja i det här fallet heter hotellet Villa Mälargården.

Ett idylliskt och samtidigt hemligt ställe där man har det bästa tillgängligt på ett anonymt sätt också! Jag har sparat det bästa till sist, alltså det härliga hotellet Grythyttan Inn. Vill du ha bästa maten, bästa miljön, bästa inredning, och helt enkelt det bästa av det bästa så har du kommit till rätt plats. Ta in och låt livet leka.